FC Groningen betaalt Robben geen salaris als hij geblesseerd is

28 juni 2020, 18:17

Het eenjarige contract van Arjen Robben bij FC Groningen speelt in op eventuele blessures van de 36-jarige aanvaller. Wanneer blijkt dat de rentree om wat voor reden dan ook in duigen valt, mag Robben de verbintenis ook zonder consequenties verscheuren.

"Als het niet goed voelt of er gebeurt iets, dan heeft Arjen het recht om de stekker eruit te trekken", laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus weten aan FOX Sports. "We merken echt dat het is om de club te helpen en niet om er zelf een financieel slaatje uit te slaan. Hij heeft een vast salaris. Als hij geblesseerd is, hoeven we hem niet te betalen."

Lees ook: Robben sluit rentree Oranje niet uit: "Niet te ver op vooruit lopen"

Sinds de aankondiging van Robbens terugkeer, staat Groningen in het middelpunt van de aandacht. "Groningen is aan alle kanten interessanter geworden", aldus Fledderus. "Het klinkt misschien apart, maar bij een wedstrijd als Groningen tegen Vitesse zouden mensen misschien verder zappen, maar met Arjen Robben erbij willen mensen toch wel even kijken. Het geldt ook voor stadionbezoeken. Ik kan mij voorstellen dat mensen vanuit de andere kant van het land Arjen Robben aan het werk willen zien in ons stadion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen