AS Roma ziet CL uit beeld raken, Europa lonkt voor AC Milan

28 juni 2020, 19:37

AS Roma dreigt af te haken in de strijd om een Champions League-ticket. De Romeinen, met Justin Kluivert een klein uur binnen de lijnen, verloren zondagmiddag de uitwedstrijd tegen AC Milan (2-0). In het laatste kwartier moest Roma z'n meerdere erkennen. Als Atalanta later vanavond wint van Udinese, kan Roma zich richten op de Europa League. Voor Milan lonkt juist deelname aan dat toernooi. 

Kluivert speelde 58 minuten mee voordat Paulo Fonseca hem wisselde. In dat tijdsbestek maakte de oud-Ajacied geen goede indruk. Sowieso schotelden beide ploegen geen grootse wedstrijd voor. Door de hoge temperaturen (+- 30 graden) lag het tempo van de wedstrijd laag. In de tweede helft wist Milan de druk op te voeren en dat loonde een kwartier voor het verstrijken van de reguliere speeltijd.

Na balverlies van Davide Zappacosta profiteerde Milan. Een acrobatisch volley van Franck Kessie werd nog gekeerd door doelman Antonio Mirante, maar in twee instanties was het in de rebound alsnog raak voor Ante Rebic. Roma had niet meer de kracht voor een slotoffensief. Milan besliste het duel definitief vanaf elf meter. Een benutte penalty van Hakan Calhanoglu bepaalde de eindstand op 2-0. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen