'NAC Breda wil Van Ooijen in plaats van Drost'

29 juni 2020, 12:58

NAC Breda heeft Peter van Ooijen (28) in beeld als nieuwe nummer tien voor komend seizoen. De middenvelder is transfervrij en moet samen met de eerder aangetrokken Thom Haye het hart van het middenveld gaan vormen onder Peter Hyballa. Hij is in beeld gekomen, omdat de onderhandelingen met Jesper Drost heel moeizaam verliepen. 

Dat schrijft Voetbal International althans. Van Ooijen was de laatste twee jaar een vaste waarde in de Eredivisie namens VVV-Venlo, maar daar werd zijn verbintenis niet verlengd. Hoewel NAC Breda eerst Drost op het oog had als tendem met Haye, verliepen die onderhandelingen moeizaam. Intern zou Tom van den Abbeele – die in de clinch ligt met trainer Hyballa – niet staan te springen om zijn komst, terwijl de voetballer zelf net een huis had gekocht in de buurt van Zwolle.

Lees ook: 'Status quo bij NAC: Van Den Abbeele en Hyballa leggen niets bij'

De interesse is daardoor verlegd naar Van Ooijen, die in het verleden uitkwam voor Jong PSV, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en dus VVV.  In totaal speelde hij al meer dan honderd duels op het hoogste niveau van Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen