Sneijder-biografie massaal illegaal gedeeld via internet

29 juni 2020, 15:00

De recent verschenen biografie van Wesley Sneijder is het afgelopen weekend online massaal verspreid. Op illegale wijze is de inhoud van het boek via internet gedeeld en dat zorgt voor groot ongenoegen bij de uitgeverij Inside. Dat vertelt Marieke Derksen, die nauw betrokken is bij het boek van de oud-international.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. "De uitgeverij werkt nauw samen met Stichting BREIN die auteursrechteninbreuk en -misbruik opspoort en bestrijdt", aldus Derksen, die ook merkt dat het door Kees Jansma geschreven boek ook op de legale wijze veel rondgaat. "Gelukkig verkoopt zowel de papieren versie van het boek als het e-book buitengewoon goed. Het boek is zaterdag verschenen en vandaag hebben we al besloten het boek te herdrukken."

Lees ook: Sneijder na fikse ophef: "Ik ben helemaal niet anti-Ajax"

Sneijder vertelt in zijn boek onder andere over zijn relatie met Yolanthe Cabau, zijn trainerstoekomst, het verleden, feesten, partijen en Ajax. Met de achterban van de Amsterdamse club ligt hij momenteel in de clinch. Of dat iets te maken heeft met de illegale verspreiding van het boek, is niet gezegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen