'Fer blijft Feyenoord trouw en Botteghin vertrekt uit De Kuip'

29 juni 2020, 20:35

Feyenoord en Leroy Fer zijn eruit: de dertigjarige middenvelder blijft de Rotterdammers trouw. Club en speler waren lang in gesprek over een nieuw contract. Met Eric Botteghin is technisch directeur Frank Arnesen niet tot een akkoord gekomen. Het lijkt erop dat de verdediger transfervrij vertrekt uit De Kuip.

Het Algemeen Dagblad en Voetbal International melden een akkoord tussen Feyenoord en Fer en het waarschijnlijke vertrek van Botteghin. De onderhandelingen met Fer namen flink wat tijd in beslag, omdat de lengte van een nieuw contract lang een struikelblok vormde. In die periode werd ook Besiktas met de speler in verband gebracht. Feyenoord wilde aanvankelijk maar met één seizoen verlengen. Vanwege zijn leeftijd ambieerde Fer nog een goed contract. Vermoedelijk dat er een akkoord is over een twee- of driejarig contract.

Lees ook: 'Feyenoord aast op transfervrije Conteh van Sankt Pauli'

Botteghin

Trainer Dick Advocaat wilde ook graag Botteghin behouden. De 32-jarige Braziliaans beschikt eveneens over een aflopende verbintenis, maar onderhandelingen met hem hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. Het zou betekenen dat Feyenoord de markt op moet voor een nieuwe centrale verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen