Valencia zet trainer Celades alweer aan de kant

29 juni 2020, 21:02

Voor de tweede keer dit seizoen heeft Valencia haar trainer ontslagen. De club van Jasper Cillessen ziet het niet langer zitten in Albert Celades, die in september Marcelino opvolgde. Van de laatste dertien officiële wedstrijden onder Celades, werden er maar twee gewonnen. De nederlaag van zondag in de derby tegen Villarreal (2-0) werd de druppel.

Marcelino presteerde uitstekend met Valencia, maar vertrok vanwege een conflict met eigenaar Peter Lim. Vorig seizoen won Marcelino de Copa del Rey nog met de Spaanse club. Onder Celades werd het sportief een stuk minder. Ten koste van Ajax werd er weliswaar wel overwinterd in de Champions League, maar in de achtste finale van het miljardenbal was Atalanta veel te sterk. In La Liga dreigt Valencia komend seizoen zelfs naast deelname aan de Europa League te grijpen.

Teammanager Voro Gonzales, die wel vaker als interim-trainer in de bres sprong, maakt het seizoen af. In de komende zes competitiewedstrijden moet hij Valencia alsnog naar Europees voetbal zien te leiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen