'Feyenoord heeft Ié weer op de korrel na het vertrek van Botteghin'

30 juni 2020, 07:42

Feyenoord heeft de blik toch weer gericht op een langer verblijf van verdediger Edgar Ié. De achterhoedespeler werd afgelopen seizoen gehuurd van Trabzonspor, maar hoewel Dick Advocaat enthousiast was over hem, leek het erop dat hij gewoon zou terugkeren naar Turkije. Omdat Eric Botteghin zeer vermoedelijk vertrekt uit De Kuip, valt zijn naam opnieuw.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Met Marcos Senesi, Sven van Beek en de Schot George Johnston heeft Advocaat nog maar drie centrale verdedigers over, waarvan de laatstgenoemden vorig seizoen amper tot geen minuten maakten in het eerste elftal. Daardoor moet er achterin een versterking bij en volgens de ochtendkrant zou Ié (26) een serieuze optie zijn komend jaar nogmaals te huren van Trabzonspor.

'Advocaat wil de komende maanden nog zeker één middenvelder, een linkerspits en nu dus ook een centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen', schrijft het AD. Voor de positie van linkerspits is Christian Conteh in beeld, zo is inmiddels duidelijk. Als Ié nog een jaar gehuurd kan worden, hoeft er na Mark Diemers alleen nog een middenvelder bij in Rotterdam-Zuid en de selectie voor komend seizoen is zo goed als rond.

Lees ook: Fer blijft Feyenoord trouw en Botteghin vertrekt uit De Kuip 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen