Brama juicht komst 'kwaliteitsspelers' Elia, John en El Ahmadi toe

30 juni 2020, 09:18   Bijgewerkt: 30 juni 2020, 09:23

FC Twente kijkt naar de mogelijkheden om diverse spelers terug te halen naar Enschede. De namen van onder andere Eljero Elia, Ola John en Karim El Ahmadi vallen bij de Tukkers. Clubicoon Wout Brama zou de komst van dergelijke spelers toejuichen, maar waarschuwt hen ook voor een rentree. "Onderschat het niet."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. "Als je dit soort kwaliteitsspelers weet te verleiden tot een terugkeer, dan is dat hartstikke mooi voor de club", denkt Brama, die met El Ahmadi, Elia en John nog samenspeelde bij FC Twente in een eerdere periode. "Al moet je ook altijd blijven denken aan frisse jonge spelers die energie brengen."

Twee jaar geleden keerde Brama zelf terug naar FC Twente, maar kwam niet bepaald in een gespreid bedje terecht. "Ik kwam bij een club terecht waar helemaal niks meer was. We waren net gedegradeerd en de druk was enorm. We moesten meteen weer promoveren, anders was FC Twente kapot", stelt Brama, die een belangrijk aandeel had in de successen in het kampioensjaar, maar daardoor wel geblesseerd het nieuwe seizoen inging.

Lees ook: Janssen: "Brama misschien grootste speler in Twente-historie"

Dat werd een stuk minder succesvol: trainer Gonzalo García had hem amper nodig en mede daarom kwam Brama in opspraak in een openlijke vete met onder andere Sander Boschker. "Als je me nu vraagt of de terugkeer aan mijn verwachtingen heeft voldaan, dan zeg ik voor 100 procent ja. Het afgelopen seizoen was een rotjaar, maar mijn eerste doelstelling was destijds om FC Twente terug te brengen naar de Eredivisie. En daarin zijn we ondanks allerlei moeilijkheden geslaagd", aldus Brama. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen