FC Dordrecht: "De samenwerking met Feyenoord is mislukt"

30 juni 2020, 16:15

De samenwerking tussen FC Dordrecht en Feyenoord is alweer beëindigd. Vorig seizoen maakte de Eerste Divisie-club gebruik van een aantal spelers van Feyenoord, maar bleek dat weinig succesvol. Voor komend seizoen hoopt Dordrecht op een samenwerking met een andere eredivisionist.

"Iedereen weet dat Feyenoord zelf kampioen moet worden met Feyenoord Onder 21. Dus ligt het niet in de lijn der verwachting dat we een speler van Feyenoord nog zullen huren dit seizoen", zegt directeur Hans de Zeeuw tegen RTV Rijnmond. "De samenwerking is mislukt. Daar moet je eerlijk over zijn. We hadden er hoge verwachtingen van. Het was een afspraak met Martin van Geel en Jan de Jong van Feyenoord, maar binnen een maand waren ze allebei weg. Dat is jammer, want er stond veel meer in het contract voor de aankomende jaren en dat is stopgezet."

Het gerucht gaat dat FC Utrecht de nieuwe samenwerkingspartner wordt. Dordrecht hoopt deze week de naam van de Eredivisie-club bekend te maken. De Zeeuw: "Op namen ga ik niet in, maar dit past ook in het beleid en visie. Wij kunnen zelf geen veertien of vijftien spelers halen om op niveau te spelen. Voordat we die overeenkomst tekenen, zullen we echt zeker moeten weten dat we er op het veld op vooruitgaan. Dat is aan Van den Ham en daar is hij mee bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen