Gisteren gemist: Fer blijft bij Feyenoord, Barça morst, zege Juve

1 juli 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 30 juni.

Officieel: Feyenoord en Fer gaan twee jaar langer met elkaar door

Leroy Fer blijft Feyenoord trouw. De speler verlengt zijn aflopende contract met twee seizoenen. Feyenoord meldt dat beide partijen daarover een principeakkoord hebben bereikt. "Leroy heeft na zijn terugkeer vorig seizoen snel en zonder twijfel zijn waarde voor Feyenoord bewezen", aldus technisch directeur Frank Arnesen.

Ook bij 700ste treffer Messi verspeelt FC Barcelona dure punten

Het zevenhonderdste doelpunt van Lionel Messi heeft FC Barcelona geen overwinning opgeleverd. Barça moest dinsdagavond in de topper tegen Atlético Madrid genoegen nemen met een gelijkspel: 2-2. Daarmee raakt de titelprolongatie van Barcelona steeds verder uit zicht. In het duel werden vier strafschoppen gegeven, waarvan Diego Costa er een miste. De spits maakte ook een eigen doelpunt.

'Bayern München en Manchester City ronden transfer Sané af'

Leroy Sané verruilt Manchester City voor Bayern München. Volgens BILD is de transfer beklonken en hoeft Bayern minder te betalen dan aanvankelijk verwacht. Voor de 24-jarige Sané ligt een vijfjarig contract klaar. Waarschijnlijk doet Manchester City in de Champions League geen beroep meer op de aanvaller en kan hij in augustus aansluiten in München.

Prachtgoals houden Juventus op koers voor landstitel

Juventus blijft op koers voor de Italiaanse titel. Het bezoek aan Genoa, waar Lasse Schöne meespeelde, leverde dinsdagavond geen problemen op: 1-3. Met drie fraaie doelpunten in de tweede helft nam Juventus afstand van de laagvlieger.

'SC Cambuur slaat grote slag met komst Mühren'

Een grote wens van SC Cambuur gaat in vervulling. De Friezen hebben met Zulte Waregem een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Robert Mühren. Cambuur werd het eerder al eens met de spits, die komend seizoen alsnog wil promoveren met de club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen