Lampard overweegt Ziyech en Werner met groep te laten trainen

30 juni 2020, 20:25   Bijgewerkt: 30 juni 2020, 20:31

Hakim Ziyech en Timo Werner melden zich spoedig bij Chelsea. Frank Lampard maakt een plan om het duo topfit te krijgen voor het nieuwe seizoen. Mogelijk dat de twee dit seizoen nog aansluiten bij de groepstraining van de Londenaren, dat nog acht competitieduels speelt en ook in de halve finale van het toernooi om de FA Cup zit. "Ik ben bezig met plannen maken", zegt Lampard.

"Ze bevinden zich beiden in een andere situatie. Hakim heeft lang niet gespeeld, terwijl het seizoen voor Timo afgelopen weekend eindigde", aldus Lampard op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met West Ham United. "We zullen voor hen een plan opstellen. Ik bekijk of ze aansluiten bij de groep of dat ze eerst individueel aan de slag gaan."

Het doel voor Ziyech en Werner is duidelijk. "Deze twee spelers moeten met een goede conditie en fris aan het nieuwe seizoen beginnen. Ik kan ze bij de groep laten aansluiten, als er een goed moment is. Het belangrijkste voor ons is momenteel hoe we dit seizoen afronden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen