VAR neemt ongelooflijk besluit tijdens Mallorca - Celta de Vigo

30 juni 2020, 22:04

De videoscheidsrechter in Spanje is in opspraak geraakt. Tijdens Real Mallorca - Celta de Vigo (5-1) gaf de VAR om onverklaarbare redenen akkoord voor een strafschop voor de thuisploeg. Om tot dat besluit te komen, nam de videoref ook nog eens vijf minuten de tijd.

Het gebeurde allemaal tijdens de openingsfase van het duel. Daniel Rodrigues van de thuisploeg ging naar de grond, zonder dat hij geraakt werd door Santi Mina. Scheidsrechter Ricardo De Burgos wees naar de stip en kreeg ook groen licht van de VAR, terwijl op beelden duidelijk te zien is dat Rodrigues een schwalbe beging. Tot overmaat van ramp voor Celta de Vigo pakte Ante Budimir het cadeautje ook nog uit.

Voor de bezoekers betekende dat de opmaat voor een kansloze avond. Via Juan Hernandez en Alejandro Pozo stond het bij de pauze al 3-0 in het voordeel van de gastheren. Iago Aspas deed in de tweede helft nog wel wat terug, maar liep Mallorca dankzij doelpunten van Budimir en Salva Sevilla nog verder uit. De zege is voor Mallorca de laatste strohalm in de strijd tegen degradatie en is Celta na de nederlaag nog niet veilig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen