Frivool Manchester United onderstreept vorm met overwinning

30 juni 2020, 23:20

Manchester United heeft een eenvoudige avond achter de rug. Mede dankzij Bruno Fernandes en Mason Greenwood maakte United een frivole indruk en werd er een overtuigende 0-3 overwinning op Brighton & Albion Hove geboekt. Tegen de ploeg van Davy Pröpper kwamen de bezoekers dinsdagavond geen enkele keer in de problemen.

Met het seizoenseinde in zicht begint United steeds meer in vorm te komen. Dat werd tegen Brighton nogmaals onderstreept. The Seagulls wonnen recent nog van Arsenal en hielden Leicester City op een gelijkspel, maar United bleek ander koek. De bezoekers bleken duidelijk een maatje te groot voor de gastheren. United greep op fraaie wijze de voorsprong. Na ruim een kwartier trok Greenwood een dubbele schaar tevoorschijn en haalde hij vervolgens doeltreffend uit.

De 0-2 kwam fortuinlijk tot stand. Een van richting veranderd schot van Fernandes belandde tegen de touwen. Fernandes bracht vroeg in de tweede helft de beslissing. Bij de tweede paal werd de Portugees het eindstadion van een razendsnelle omschakeling. De overwinning houdt United op de vijfde plaats. Als de Champions League-straf voor Manchester City gehandhaafd blijft, is die notering goed voor deelname aan het miljardenbal. Met nog zes duels op het programma houdt United ook de vierde plaats van Chelsea in het vizier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen