FC Utrecht presenteert op verjaardag T-Mobile als hoofdsponsor

1 juli 2020, 13:12

FC Utrecht heeft op haar vijftigste verjaardag een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. T-Mobile prijkt de komende jaren op het shirt van Utrecht. De bekende telecomprovider was afgelopen seizoen als rugsponsor al aan de club verbonden.

"Het is geweldig voor het Nederlandse voetbal dat dergelijke grote merken instappen, juist in deze onzekere tijden. Dat geeft een boost aan onze organisatie", aldus algemeen directeur Thijs van Es op het clubkanaal van de Domstedelingen. "In de afgelopen jaren hebben we elkaar goed leren kennen en in deze vernieuwde samenwerking kunnen we maximaal profiteren van elkaars kwaliteiten."

De komst van T-Mobile als hoofdsponsor brengt ook een grote wens van supporters in vervulling: spelersnamen achterop de wedstrijdshirts keren terug. "Wij voelen ons verwant met de ambitie van deze club en hebben dezelfde winnaarsmentaliteit. FC Utrecht is zich de laatste tijd enorm aan het ontwikkelen en wij willen daarin verder bijdragen richting de toekomst", zegt Onno Rip als directeur consumenten sales en terminals van T-Mobile.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen