'Feyenoord strikt Petrovic en haalt Conteh door medische keuring'

1 juli 2020, 14:43   Bijgewerkt: 3 juli 2020, 21:11

Feyenoord is flink actief. De Rotterdammers staan op het punt Zeljko Petrovic te presenteren als nieuwe assistent van Dick Advocaat. Ook is er met Christian Conteh een nieuwe speler onderweg en zou Feyenoord zelfs weer in gesprek zijn met Bryan Linssen.

Volgens het Algemeen Dagblad tekent Petrovic vandaag (woensdag) nog een contract in De Kuip. Hij wordt de opvolger van de naar FC Cincinnati vertrokken Said Bakkati. Petrovic werkte bij Servië, Sunderland en FC Utrecht ook al samen met Advocaat. Cor Pot en John de Wolf zijn de andere assistenten in de technische staf van De Kleine Generaal.

Conteh

Op het spelersfront is Feyenoord ook druk. Na Mark Diemers wordt Conteh de tweede versterking voor komend seizoen. RTV Rijnmond meldt dat een medische keuring de komst van de twintigjarige aanvaller annex middenvelder nog in de weg staat.

Lees ook: Feyenoord en Fer gaan twee jaar langer met elkaar door

Linssen

Mogelijk dat ook Bryan Linssen alsnog naar Feyenoord komt. Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt beweert dat beide partijen weer gesprekken voeren en de transfervrije Linssen een meerjarig contract kan tekenen. Eerder werd er geen akkoord bereikt vanwege een te groot verschil tussen vraag en aanbod.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen