ADO Den Haag legt Catic (21) voor liefst drie jaar vast

1 juli 2020, 16:20

ADO Den Haag heeft Amar Catic (21) officieel binnengehaald. De aanvaller komt transfervrij over van (Jong) PSV en tekent een contract voor liefst drie seizoenen in de Hofstad, met de optie voor nog een jaar. De snelle spits is alweer de vijfde zomeraanwinst voor de ploeg van de nieuwe trainer Alexandar Rankovic.

Dat laat de club weten via de officiële kanalen. "Dit voelt voor mij als de juiste stap. ADO Den Haag is voor mijn gevoel de perfecte plek om van waarde te zijn op het veld, maar mezelf tegelijkertijd ook verder te ontwikkelen", aldus Catic. "Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur, wat mede komt dankzij de positieve gesprekken met de clubleiding."

Martin Jol, hoofd van het technische hart bij ADO Den Haag, ziet in de aanwinst een speler voor de toekomst. "Snelheid is namelijk de grootste kracht van Amar. Dat vergoot de mogelijkheden voor onze nieuwe hoofdcoach Aleksandar Rankovic, die ook graag dynamiek en beweeglijkheid in de voorste linie wil hebben", legt Jol de aanwinst uit. Eerder werden Emilio Estevez, Kees de Boer, Peet Bijen en Samy Bourard al gepresenteerd als zomeraanwinsten voor komend seizoen.

Catic speelde dertig duels in de beloftenploeg van PSV en viel twee keer in de hoofdmacht in. Tegen Apollon Limassol, in de kwalificatie van de Europa League, gaf hij direct twee assists. Vervolgens maakte hij alleen tegen LASK Linz nog speelminuten in het reguliere toernooi. Eerder werd al bekend dat het contract van de jeugdspeler, die in 2010 overkwam van Willem II, niet werd verlengd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen