Bruns en Beerens gaan vol voor nieuwe kans bij Vitesse

1 juli 2020 – Thomas Bruns en Roy Beerens gaan voor een nieuwe kans bij Vitesse. Eerstgenoemde werd de laatste jaren verhuurd, terwijl de buitenspeler op een dood spoor leek te zitten in Arnhem. Voor het komende seizoen kunnen ze voor een nieuwe start gaan onder de nieuwe trainer Thomas Letsch.

Bruns en Beerens gaan vol voor nieuwe kans bij Vitesse

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik ga volle bak voor een nieuwe kans", vertelt Bruns tegenover Omroep Gelderland over het komende seizoen. De laatste jaren werd hij verhuurd aan FC Groningen, PEC Zwolle en VVV-Venlo. Dat kwam in zijn ogen omdat hij onder andere Mason Mount en Martin Ødegaard voor zich had in de pikorde. "Toptalenten die het nu nog steeds heel goed doen bij andere clubs. Soms moet je iets accepteren, hoe moeilijk dat ook is."

Voor komend seizoen gaat hij echter vol voor een nieuwe kans onder Letsch. "Dus een nieuwe ronde, nieuwe kansen", aldus de middenvelder. "Het is moeilijk iets te zeggen na één training, maar ik ga volle bak en zal vechten voor mijn kans. Daar is genoeg tijd voor."

Beerens in beeld
Hoewel Roy Beerens ruim anderhalf jaar geen officiële wedstrijd speelde namens Vitesse, hoopt ook de buitenspeler op een herkansing, zoals Bruns dat doet. Hij gaat er zelfs vanuit dat dit zijn laatste kans is om zijn loopbaan nog een nieuwe impuls te geven. "Ik hoop dat ik mezelf die prikkel kan geven. Ik ben zelf ook benieuwd. We starten weer allemaal op nul, maar ik moet natuurlijk wel van veel verder komen nog", vertelt hij.

Lees ookBeerens nog één seizoen prof: "Ik heb hier een goed contract"

Onder Leonid Slutsky werd Beerens uit de selectie gezet en raakte hij volledig uit beeld. Toen de Rus vertrok en Beerens eindelijk weer fit raakte, kwam de corona-uitbraak. "Ik heb veel thuis gezeten. Mentaal was het moeilijk, nog lastiger dan voor de anderen omdat ik zo lang niet gespeeld heb. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe fit ik nog kan worden."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd