Crowdfundingsactie van fans sc Heerenveen, ook Jansen doneert

2 juli 2020, 14:54

Bij sc Heerenveen is men harstikke blij met een recent gestart supportersinitiatief. De fans kwamen met een crowdfundingsactie, waarbij de fans een bedrag kunnen doneren aan de club, om hen zo te helpen in deze moeilijke tijden. Het doel is om tweehonderdduizend euro op te halen, dat bestemd is voor de jeugdopleiding. Ook trainer Johnny Jansen (foto) en de directie hebben reeds gedoneerd.

Onder de hastag #MEIINOAR kunnen supporters doneren. Bij honderd euro wordt de naam van de desbetreffende fan in het heel klein opgenomen op het shirt onder het rugnummer, terwijl er bij een donatie van 19,20 euro plaats op glas komt bij de hoofdingang van het stadion. Inmiddels is er al zo'n twintig duizend euro opgehaald door de Friese club.

In eerste instantie was het idee om fans op de plaats van de hoofdsponsor op het shirt te krijgen, maar nadat die alsnog werd gevonden, werd het initiatief verplaatst naar de achterkant. "Wij vinden het een prachtig idee en stellen de ruimte graag beschikbaar", laat commercieel manager Martin Koopman weten. "Elke bvo heeft het moeilijk, ook sc Heerenveen. Dat er vervolgens een dergelijk initiatief ontstaat dat op zo'n mooie manier recht doet aan de kernwaarden van de club, vinden we prachtig."

Lees ook: Ook geplaagd sc Heerenveen vraagt huurverlaging aan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen