Van Dinteren ook bij FC Twente assistent van trainer Jans

3 juli 2020, 12:11

Ivar van Dinteren gaat aan de slag bij FC Twente. De 41-jarige trainer wordt samen met Andries Ulderink, die al eerder werd gecontracteerd, assistent van hoofdtrainer Ron Jans. Hij heeft in Enschede voor een jaar getekend.

Van Dinteren speelde als speler FC Utrecht, FC Groningen, RKC Waalwijk, Helmond Sport, PEC Zwolle, Telstar en het Amerikaanse Dayton Dutch Lions FC. De assistent-trainer werkte in de Verenigde Staten bij FC Cincinnati ook al samen met Jans. "Afgelopen seizoen heb ik met Ron Jans prettig samengewerkt in Amerika en hebben we een goede band opgebouwd. Wanneer je gevraagd wordt door FC Twente twijfel je niet en sluit je je daar graag bij aan. Als trainer heb ik in de jeugd gewerkt, bij de amateurs, bij beloftenteams en was ik assistent-trainer in de eerste divisie. Deze overgang naar FC Twente zie ik als een mooie volgende stap. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en maandag weer op het veld te staan", zegt hij op de clubwebsite.

Twente heeft de staf nu compleet, meldt technische directeur Jan Streuer. "Met de toevoeging van Ivar van Dinteren hebben we de posities binnen de technische staf ingevuld voordat de eerste training maandag begint. Ivar is al jaren trainer en heeft afgelopen seizoen met Ron Jans samengewerkt bij FC Cincinnati. Nadat we eerder Andries Ulderink als assistent-trainer en Nick Segers als performance coach hebben vastgelegd maakt Van Dinteren de trainersstaf compleet. Een staf die complementair is aan elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen