Utrecht zet deur open voor Sneijder: "Bal ligt bij hem"

3 juli 2020, 13:21   Bijgewerkt: 3 juli 2020, 15:12

Wesley Sneijder is van harte welkom bij FC Utrecht, zo blijkt uit de woorden van Jordy Zuidam. De rentree van Arjen Robben bij FC Groningen heeft voor inspiratie gezorgd in Utrecht, waar men in het jubileumjaar wel in is voor een stunt. De gesprekken over een eventuele rentree op de velden zijn gaande.

Sneijder liet donderdagavond al weten dat hij een comeback overweegt. Die moet dan plaatsvinden bij de club uit zijn geboortestad. "Ik ga er zeker over nadenken", zei de voormalig Ajacied volgens RTV Utrecht. Met vuurwerk, gezang en een spandoek 'Nog één jaar vlammen voor je stadsie', kreeg Sneijder donderdag bezoek van de Utrechtse harde kern. Sneijder zette al wel zijn handtekening onder een oefencontractje, waarin staat dat hij de rest van zijn leven supporter van Utrecht is.

Zuidam bevestigt dat de terugkeer van Sneijder (36) een optie is. De club onderhoudt de laatste tijd goede contacten met hem. "En in die gesprekken is ook een eventuele comeback ter sprake gekomen", vertelt hij aan de NOS. "De bal ligt bij hem. Wesley heeft nu tijd om zelf te bepalen of hij dat ziet zitten. Een topfitte en gedreven Sneijder is natuurlijk altijd interessant voor FC Utrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen