Juventus houdt personele problemen achterin

3 juli 2020, 22:33

Juventus kampt nog altijd met personele problemen achterin voor de derby met Torino. Trainer Maurizio Sarri moet Merih Demiral, Giorgio Chiellini, Alex Sandro en Mattia De Sciglio missen. Voor Matthijs de Ligt – die sinds de hervatting na de coronastop elke minuut speelde – betekent dat hij opnieuw een basisplaats tegemoet gaat.

Trainer Maurizio Sarri heeft niet alleen geen enkele reden om te wisselen aangezien De Ligt in een uitstekende vorm verkeert en lovende kritieken krijgt, ook zijn er simpelweg geen alternatieven meer over voor de Italiaanse coach. Chiellini ligt al langer uit de roulatie en ook Demiral, die tegen Genoa nog op de bank zat, is sinds de herstart niet fit. Zodoende speelden De Ligt en Bonucci elke minuut sinds de herstart, het drukke programma ten spijt.

Lees ookLof voor De Ligt: "Als mens en als speler énorm gegroeid"

Daniele Rugani is de enige centrale verdediger die Sarri achter de hand heeft, terwijl Danilo en Juan Cuadrado de enige backs zijn in de selectie van de Oude Dame. Om die reden wordt Wesley uit de beloftenploeg bij de selectie gehaald door Sarri. Ook Sami Khedira is nog altijd geblesseerd bij Juventus.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen