Botman wil naar Lille: "Al zijn aankopen zijn een succes"

4 juli 2020 – Het is een kwestie van tijd voor de transfer van Sven Botman naar Lille rondkomt. De verdediger staat op het punt om Ajax te verlaten zonder in het eerste elftal te hebben gespeeld. Hij had graag voor zijn kans in Amsterdam gegaan, maar is blij dat Lille hem wil contracteren.

Botman wil naar Lille: "Al zijn aankopen zijn een succes"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg. Hij wijst op Luis Campos, de technisch directeur van Lille. "Een vakman, die met José Mourinho bij Real Madrid heeft gewerkt en daarna ook bij AS Monaco", vertelt Bruinenberg aan De Telegraaf. "Je zou voor de gein zijn trackrecord eens moeten bekijken. Al zijn aankopen zijn een succes. Dat hij uitgerekend Sven wil hebben, weegt zwaar mee in zijn beslissing om weg te gaan bij Ajax."

De interesse van Lille is serieuzer geworden nu Gabriel Magalhaes op weg is om Lille te verruilen voor Napoli. "De interesse was al langere tijd sluimerend, maar werd eind mei opeens heel concreet", zegt de agent van Botman. "Al vrij snel was duidelijk dat de Franse competitie niet meer zou worden hervat. En Campos klopte direct aan voor Sven." De zaakwaarnemer is niet bang dat Botman naast zijn schoenen gaat lopen nu een Franse topclub miljoenen voor hem wil betalen. "Sven is een heel nuchtere jongen. Ondanks zijn jonge leeftijd laat hij zich door niets of niemand van de wijs brengen. Hij kijkt uit naar de stap naar een topcompetitie. Hij weet dat hij uit zijn comfortzone moet om stappen te zetten in zijn carrière."

Lees ook: Heerenveen pikt graantje mee van transfer Botman

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd