Narsingh wil imponeren in De Kuip: "Dit jaar geen excuses"

4 juli 2020 – Na een moeizaam eerste jaar bij Feyenoord is het voor Luciano Narsingh tijd om te gaan schitteren in Rotterdam. De vleugelspeler speelde afgelopen seizoen slechts vijftien duels waarin hij twee keer scoorde. Slechts vier keer maakte hij de negentig minuten vol in de Eredivisie. Dat moet komend seizoen anders worden.

Narsingh wil imponeren in De Kuip: "Dit jaar geen excuses"

Dat vertelt de vleugelspeler aan RTV Rijnmond. De 29-jarige aanvaller wil topfit aan de start verschijnen en heeft hard getraind om direct fit te zijn als de trainingen weer beginnen. "Dit jaar wil ik geen excuses hebben", zegt de 29-jarige aanvaller. Hij traint deze zomer met oud-profvoetballer Iwan Redan. "Bij hem ben je aan het juiste adres. Hij krijgt je super fit, ook als je geen zin of spierpijn hebt."

Bij de buitenspeler is echt het besef gekomen dat hij tijd is om te imponeren. "Ik heb dit jaar de knop omgezet dat ik heel fit wil binnen komen. Als ik fit ben, dan weet ik dat nog gevaarlijk kan zijn", zegt Narsingh, die nog niet van een basisplaats wil uitgaan. "Als ik gelijk goed binnen kom, wie weet hoe het dan loopt."

Feyenoord

gerelateerd