PSV Vrouwen trekt zeer ervaren international Simon aan

4 juli 2020, 11:25

PSV Vrouwen heeft toegeslagen op de transfermarkt. De Australische Kyah Simon is namelijk de nieuwste aanwinst van de ploeg. De 29-jarige Australische is met ingang van komend seizoen speelster van de eerste selectie. Ze tekent voor één jaar in de Lichtstad.

De 92-voudig international van Australië komt over uit haar vaderland. Simon, aanvalster van beroep, begon haar carrière bij Central Coast Mariners en speelde verder voor onder andere Sydney FC, Boston Breakers (VS), Western Sydney Wanderers en Houston Dash. De afgelopen drie seizoenen speelde de spits voor Melbourne City in Australië. Daarmee werd ze kampioen van de competitie.

De 29-jarige Australische wil bij PSV het voortouw nemen als het gaat om leiding nemen. "Ik ben hier om prijzen te winnen", zegt Simon op de clubwebsite. "Ik ben enthousiast om onderdeel van PSV te zijn. De atmosfeer, de faciliteiten en de club spreken enorm tot de verbeelding. Ik stond al een tijdje open voor een nieuwe uitdaging. Europa, Nederland in het bijzonder, ademt voetbal. PSV is een club met een roemruchte historie. Naar dat alles was ik op zoek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen