Klopp over talenten: "Geven PL-duels niet weg als kerstcadeaus"

4 juli 2020, 12:47

Nu Liverpool kampioen van de Premier League is geworden, ruiken de jonge talenten hun kansen. Onder meer Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever hopen minuten te maken in het restant van de Premier League en trainer Jürgen Klopp sluit niet uit dat zij inderdaad in actie zullen komen.

Van den Berg en Hoever zaten de afgelopen tijd niet bij de selectie, terwijl Harvey Elliott (17), Curtis Jones (19) en Neco Williams (19) tegen Manchester City wel bij de groep hoorden. Hoever ontbreekt de laatste tijd vaak in de selectie, terwijl Van den Berg nog niet één keer bij de selectie zaten. Toch sluit Klopp niet uit dat die talenten minuten gaan maken in de komende periode. Of dat al zondag tegen Aston Villa gaat gebeuren, is de vraag.

"We willen wegrijden winnen en om dat te doen, moeten de beste spelers op het veld staan", zegt Klopp op de clubwebsite. "Wanneer jonge spelers tot de beste spelers behoren, zullen ze spelen. Ze zitten er dichtbij en het zijn grote talenten. Ze vormen onze toekomst, dat is honderd procent zeker. We geven Premier League-duels niet weg alsof het kerstcadeau's zijn, want zo werkt het gewoon niet. We proberen elke wedstrijd de beste elf op te stellen. Als zij daar bij horen, zullen ze spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen