"Binnen vier à vijf maanden heb ik Sneijder fit, honderd procent"

5 juli 2020, 10:09

De mogelijke comeback van Wesley Sneijder zaait wat verdeeldheid binnen de voetballerij. De een acht het onmogelijk om de 36-jarige nog klaar te stomen voor een volwaardig seizoen in de Eredivisie, maar performance coach en voormalig prof Iwan Redan denkt dat het wel mogelijk is om Sneijder wedstrijdfit te trainen.

Dat stelt de oud-speler van RKC en Willem II in een inteview met het Algemeen Dagblad. Hij ziet het project-Sneijder als 'echt een gruwelijke uitdaging', maar is minder sceptisch dan bijvoorbeeld Kenneth Pérez en Jack van Gelder, die wijzen op het overgewicht van de voormalig middenvelder. "Drie maanden kan krap zijn, maar binnen vier à vijf heb ik hem fit. Na de winter is hij wedstrijdfit, honderd procent", stelt Redan.

Sneijder kreeg deze week een supporterscontract aangeboden door fans van FC Utrecht, die hem smeekten om nog een jaar te voetballen bij de club uit zijn geboortestad. De oud-middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray gaf toe over een terugkeer te denken. Redan gelooft de kleine recordinternational. "Als hij de knop kan omdraaien, gaat hij beslissend zijn in de Eredivisie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen