Guardiola vol vertrouwen over naderende CAS-uitspraak

5 juli 2020, 11:23

Pep Guardiola denkt dat Manchester City volgend seizoen gewoon Champions League-deelnemer is. Binnenkort spreekt het CAS uit of de club gestraft wordt voor het overtreden van de regels rondom Financial Fair Play. De trainer van de Engelse nummer twee heeft veel vertrouwen.

Het internationale sporttribunaal gaat waarschijnlijk aankomende week bekendmaken welke straf de club wacht. Volgens Engelse media weet de club op 13 juli waar ze aan toe is. "Ik heb er veel vertrouwen in dat we in de Champions League mogen spelen. We willen in de komende twee jaar aan dat toernooi meedoen", aldus Guardiola tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Southampton.

Normaliter mogen de beste vier ploegen van Engeland naar de Champions League. City lijkt tweede te worden, maar mochten zij uitgesloten worden van deelname, dan schuift het ticket door naar de nummer vijf van de ranglijst. Overigens is City dit seizoen nog in de race voor de Champions League. Ze verdedigen in de achtste finale een 2-1 voor sprong tegen Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen