Twente rekent op Brama en wil Douglas niet terughalen

5 juli 2020, 17:44

FC Twente rekent erop dat de 33-jarige Wout Brama ook komend seizoen onderdeel is van de selectie. De routinier is met de club in gesprek over een nieuw contract en als het aan de club ligt, tekent de controlerende middenvelder bij. De club heeft goede hoop.

"We zijn er nog niet uit met elkaar, maar ik heb er goede hoop op dat dat wel op korte termijn gaat gebeuren", zegt technisch directeur Jan Streuer. Twente trok tot dusver alleen verdediger Gijs Smal aan en moet zodoende nog veel zaken doen. "De kunst is om nu nog even geduld te hebben, want er komen er nog heel veel spelers op de markt", zegt Streuer tegen Tubantia. "Grote clubs als Ajax en PSV bijvoorbeeld willen toch eerst even aankijken wat ze met de huidige spelers willen. Straks komt er misschien nog ruimte als ze zelf wat aankopen hebben gedaan."

Wat zeker niet gaat gebeuren, is een rentree van Douglas. Supporters van Twente lieten weten dat ze de Braziliaan graag zien terugkeren, maar Streuer ziet daar geen heil in. De verdediger maakte tussen 2007 en 2013 furore in Enschede, maar beleefde daarna magere jaren. "Douglas heeft al tijden niets meer laten zien, en hoe lang is het wel niet geleden dat hij een fatsoenlijke wedstrijd heeft gespeeld? Voordat zo'n speler is opgetraind zijn we tijden verder. Wij zoeken ervaren spelers die voorbeelden zijn voor de rest. El Ahmadi is zo'n voorbeeld en Brama ook. Douglas is dat in mijn ogen niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen