Slot tevreden over staat van AZ-selectie: "Zeer competitief"

5 juli 2020, 22:38

AZ trok met Hobie Verhulst tot dusver alleen een reservekeeper aan en houdt zich verder koest op de transfermarkt. Het gaat in Alkmaar vooral over uitgaande transfers, gezien de ontwikkeling van de toptalenten. Trainer Arne Slot hoopt dat de sterspelers blijven en mikt daarnaast op een nieuwe linker centrale verdediger.

AZ nam afscheid van Stijn Wuytens en moet dus op zoek naar een nieuwe verdediger. Slot wacht het rustig af. "Zelfs als er geen linker centrale verdediger wordt gehaald, vind ik dat wij nog steeds een zeer competitieve selectie hebben", vertelt hij aan De Telegraaf. "Onze talentvolle spelers zijn grote spelers geworden, gezien hun uitverkiezingen in de voorselecties en selecties van het Nederlands elftal. Komend seizoen moeten zij topspelers worden. Dát is hun uitdaging."

Eén van de spelers uit de selectie die in de belangstelling van andere clubs staat, is Oussama Idrissi. De buitenspeler was afgelopen seizoen uitstekend op dreef, getuige zijn dertien goals in de competitie. "Hij heeft een kwaliteit die hem in de Eredivisie bijzonder maakt: hij is een ouderwetse dribbelaar die uit zichzelf een goal kan maken of een assist kan geven. Hij is van enorme toegevoegde waarde voor het elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen