Spoorboekje: kraker in Italië, Arsenal ontvangt Leicester City

7 juli 2020, 09:27

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 7 juli.

Wedstrijden

AC Milan – Juventus (21.45 uur)

Met AC Milan, Atalanta Bergamo en SS Lazio als komende drie tegenstanders kan Matthijs de Ligt - die ontbreekt vanwege een schorsing - zijn borst natmaken met Juventus. Zeker omdat op de slotdag ook AS Roma nog wacht. Door de morsende concurrentie is de voorsprong van de Oude Dame inmiddels zeven punten, waardoor het flink wat lucht heeft in de titelstrijd. Maar de komende weken worden zwaar, zeker door de magere bezetting bovenin. 

Arsenal – Leicester City (21.15 uur)

Waar eindigt de vrije val van Leicester City in de Premier League? Het mag tegen Arsenal laten zien dat de zege tegen Crystal Palace (3-0) afgelopen weekend geen incident was. The Gunners met drie zeges zonder tegengoal de weg omhoog en naar mogelijk de Europa League ingezet, terwijl The Foxes hun felbegeerde derde plaats verdedigen.

Valencia – Real Valladolid (19.30 uur)

In 2020 valt er weinig te lachen in de sinaasappelstad en vooral na de coronastop regent het nederlagen bij de overwinteraars in de Champions League. Slechts vijf punten pakte de ploeg na de hervatting van La Liga en dat kostte de tweede trainer van die seizoen – Albert Celades – zijn baan. Komt het nog goed met Jasper Cillessen en consorten of blijft het maar minder gaan?

Voetbal op tv

18.10 uur: Play-Offs Promotie/Degradatie 2./3. Bundesliga, FOX Sports 1, live verslag van de play-offs

18.50 uur: Crystal Palace – Chelsea, Ziggo Sport, live verslag van de Premier League-wedstrijd

19.20 uur: UC Lecce – SS Lazio, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van de Serie A-wedstrijd

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

21.05 uur: Arsenal – Leicester City, Ziggo Sport Docu, live verslag van de Premier League-wedstrijd

21.40 uur: AC Milan – Juventus, Ziggo Sport, live verslag van de Serie A-wedstrijd

21.55 uur: Celta de Vigo - Atlético Madrid, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van de La Liga-wedstrijd

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen