Flick geeft spelers Bayern twee weken vrij en praat met Thiago

6 juli 2020, 15:21   Bijgewerkt: 6 juli 2020, 15:26

De spelers van Bayern München gaan een vakantie van twee weken tegemoet. Der Rekordmeister pakte afgelopen weekend na de landstitel ook de Duitse beker ten koste van Bayer Leverkusen en is een van de grote favorieten voor de Champions League-winst. Voor het miljardenbal aanvangt, krijgen de spelers rust.

Dat heeft trainer Hansi Flick maandag laten weten. De coach had vandaag bij een sponsor nog verplichtingen met zijn spelers, maar geeft ze daarna twee weken vrij in aanloop naar de herstart van de Champions League, die gepland staat in augustus. "De jongens mogen even op adem komen, zich fysiek en mentaal weer opladen", legt Flick uit. In het toernooi staat Bayern met anderhalf been in de kwartfinale, nadat het heenduel bij Chelsea met 0-3 gewonnen werd.

Lees ook: Flick: Lewandowski is een grote Gouden Bal-kanshebber

Flick neemt met de kwartfinale echter geen genoegen. "De finale van de Champions League is ons volgende doel. Makkelijk wordt dat echter niet, want de rondes gaan anders dan normaal over één wedstrijd. We moeten dus direct pieken", weet Flick, die momenteel in gesprek gaat met middenvelder Thiago: hij zou naar verluidt niet willen bijtekenen en voor een vertrek naar Liverpool staan. "Ik doe mijn best om hem te overtuigen om hier te blijven. We hebben veel plannen en daar komt hij ook in voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen