Brama: "Ik wil niet steeds een naar gevoel als ik Sander zie"

6 juli 2020, 18:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Excuses van Sander Boschker waren een belangrijke voorwaarde voor de contractverlenging van Wout Brama bij FC Twente. Beide werden maandag officieel naar buiten gebracht, waarmee de kou uit de lucht is. "We kunnen het niet hebben dat er altijd spanning op zit, wanneer twee mensen elkaar hier tegenkomen", aldus trainer Ron Jans.

"Wat de trainer zegt, dat klopt", beaamt Brama in gesprek met De Telegraaf. Voor hem staat een dikke streep onder de gebeurtenissen van vorig seizoen, waarin Boschker de middenvelder wegzette als paria van selectie. "Ik wil er niet steeds een naar gevoel aan hoeven overhouden als ik Sander zie, daar heb ik helemaal geen zin in. Daar ken ik hem te lang voor. Of dat het ook pijnlijker maakte? Natuurlijk, als hij zoiets zegt heeft dat meer impact dan van iemand drie straten verderop woont, die je niet kent."

Lees terug: Boschker keihard over Brama: "Hij is niet de redder"

De twee voerden een goed gesprek met elkaar. "Sander heeft zijn excuses aangeboden en we zijn goed uit elkaar gegaan. Ik wil daar nu overheen kunnen stappen en ben daar niet de moeilijkste in. Ik wil positiviteit. En dat we er samen uit zijn gekomen, vind ik heel prettig."

Officieel: FC Twente houdt Brama binnenboord komend seizoen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen