'AC Milan vertrouwt Rangnick uitgebreid takenpakket toe'

6 juli 2020, 19:59

Ralf Rangnick moet AC Milan terug naar de Europese top brengen. Volgens Italiaanse media wordt de 62-jarige Duitser niet alleen de nieuwe trainer, maar gaat Rangnick ook aan de slag als technisch directeur en krijgt hij de leiding over de medische staf. De vermoedelijke aanstelling krijgt tevens gevolgen voor Paolo Maldini.

De komst van Rangnick betekent dat Maldini moet wijken als technisch directeur. Sky Sport Italia weet dat het clubicoon een andere functie als ambassadeur aangeboden heeft gekregen. Waarschijnlijk verdwijnt dat voorstel in de prullenbak. Maldini staat niet bekend als voorstander van Rangnick, wiens komst uit de koker van CEO Ivan Gazidis komt.

Ook trainer Stefano Pioli zal moeten wijken. Onder hem is Milan goed uit de coronastop gekomen en stevenen de Rossoneri af op een terugkeer in Europa. Met Rangnick haalt Milan het sleutelfiguur van het succes van RedBull binnen. De Duitser werkte bij Salzburg als technisch directeur, terwijl huidig PSV-trainer Roger Schmidt voor de spelersgroep stond. Daarna vertrok Rangnick naar Leipzig, waar hij trainer én technisch directeur was. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen