Gesprek tussen NEC en Barreto krijgt deze week vervolg

6 juli 2020 – NEC en Edgar Barreto (35) praten deze week voor de tweede keer met elkaar. Het eerste gesprek verliep positief volgens directeur Wilco van Schaik. De transfervrije middenvelder overweegt terug te keren naar NEC, maar de Paraguayaan heeft ook andere ijzers in het vuur.

Gesprek tussen NEC en Barreto krijgt deze week vervolg

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik ken Edgar natuurlijk wel, we hebben afgelopen winter ook nog gesproken, maar nu was het echt een inhoudelijk gesprek over hoe het met hem gaat en zijn ambitie voor de komende jaren", zegt Van Schaik tegen ForzaNEC. "Wij hebben het plan van NEC uitgelegd, onze ambities richting een nieuw stadion en de Eredivisie. We hebben een jong team en zoeken naast Rens van Eijden nog een of twee routiniers."

Van Schaik voerde een goed en lang gesprek met Barreto. "We hebben afgesproken dat we deze week opnieuw met elkaar spreken om te kijken hoe het bevallen is. We hebben nu naar elkaar geluisterd en dat was met een goed gevoel. Edgar is zeer gecharmeerd van Nijmegen en NEC, maar hij is ook iemand waar meer interesse voor is. Edgar is een nette, goede prof. Zeker in Italië heeft hij een goede naam opgebouwd. Hij hoeft echt niet thuis te zitten komend seizoen. Bij ons groeien de bomen ook niet tot in de hemel."

De routinier leverde recent zijn contract in bij Sampdoria, waardoor hij transfervrij kan beginnen bij NEC. De Zuid-Amerikaan speelde na zijn vertrek bij NEC louter in Italië. Eerst bij Reggina, daarna bij Atalanta, Palermo en de voorbije vijf seizoenen bij Sampdoria.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd