Sevilla nestelt zich steviger in top-vier van La Liga

7 juli 2020, 00:11

Sevilla heeft goede zaken gedaan in de strijd om deelname aan de Champions League. De Andalusiërs, waar Luuk de Jong ruim een uur meespeelde, klopten Eibar maandagavond met 1-0. Sevilla profiteerde daarmee optimaal van het puntenverlies van achtervolgers Villarreal en Getafe.

Eenvoudig verging het Sevilla niet tegen de nummer zeventien van La Liga. De thuisploeg had het negentig minuten lang moeilijk met de taaie bezoekers. Een ingeving van Jesus Navas maakte het verschil in Sevilla. Met een uitmuntende voorzet stelde hij Lucas Ocampos in staat om te scoren. Ocampos gaf dat een perfect vervolg door de bal knap in de verre hoek te werken.

Eibar weigerde zich bij een nederlaag neer te leggen en streed tot de laatste seconden voor een punt. Daarvoor mocht het eigen doelman Marko Dmitrovic ook danken. Hij hield zijn ploeg in de race. Diep in blessuretijd kreeg Eibar bijna de ultieme beloning. Verdediger Esteban Burgos won zijn duel van Nemanja Gudelj en leek te scoren, maar zijn inzet belandde op de paal. Daarbij raakte Sevilla-doelman Tomas Vaclik geblesseerd. Hij kon niet verder en moest Ocampos de handschoenen aantrekken. De doelpuntenmaker werd de grote held van Sevilla door in de slotseconden nog een bal van de lijn te halen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen