Driehoeksruil Ajax-Almere-RKC: Den Otter naar Waalwijk

7 juli 2020 – RKC Waalwijk heeft Peter den Otter dinsdag aangesteld als de nieuwe keeperstrainer. Hij is de opvolger van Serge van den Ban, die recentelijk bij Almere City de naar Ajax vertrokken Anton Scheutjens is gaan vervangen. Daarmee is de technische staf van Fred Grim weer op volle oorlogssterkte voor komend seizoen.

Driehoeksruil Ajax-Almere-RKC: Den Otter naar Waalwijk

Dat heeft RKC Waalwijk bekend gemaakt op het clubkanaal. Den Otten komt juist over van Ajax, waar hij de laatste acht jaar werkzaam was in de jeugdopleiding. Daarmee is de driehoeksruil compleet, waarbij Almere City de nieuwe keeperstrainer van Ajax levert (scheutjens), RKC van Almere City (Van der Ban) en Ajax dus uiteindelijk aan RKC Waalwijk.

''Peter is een gerenommeerde naam binnen de keeperswereld", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Met zijn expertise als keeperstrainer en specialisatie in het praktijkgericht trainen en mentale begeleiding voegen we kwaliteit toe aan onze technische staf. Met Peter erbij hebben we voor komend seizoen een staf die bestaat uit specialisten waarbij individuele ontwikkeling en teamprestatie hand in hand gaan."

Naast hoofdtrainer Fred Grim en assistent-trainer Sander Duits werd recentelijk Jason Oost ook al toegevoegd aan de technische staf van RKC Waalwijk. Hij kwam Erwin van Breugel vervangen, die werd weggestuurd.

Eredivisie

gerelateerd