Van Damme (36) zoekt nieuwe club: "Nog nooit zo fit geweest"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 juli 2020 – Welke club pikt Jelle Van Damme op? De 36-jarige middenvelder kende een rampjaar bij Lokeren, dat failliet werd verklaard. De voormalig international wil zijn carrière niet op die manier eindigen en zoekt naar een nieuwe club. Hij is naar eigen zeggen topfit.

Van Damme (36) zoekt nieuwe club: "Nog nooit zo fit geweest"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De 32-voudig Belgisch international, die tussen 2001 en 2004 onder contract stond bij Ajax, is op zoek naar een nieuwe werkgever. "Ik heb mijn cv al op tafel gegooid bij Standard, maar door allerlei omstandigheden happen de teams momenteel nog niet toe", zegt de Belg tegen Sporza. Hij hoopt op een club uit de hoogste divisie van België. "Ik wil wel alleen nog iets doen waar ik zelf 100 procent achter sta. Iets dat volledig binnen het plaatje past. Ik wil me nog 1 à 2 jaar ergens amuseren. Dat primeert bij mij."

In oktober viert de verdediger annex middenvelder zijn 37ste verjaardag, maar dat hoeft volgens hem voor clubs geen reden te zijn om hem niet te nemen. "Ik ben nog nooit zo fit geweest in het tussenseizoen als nu, ik heb ervaring en ik ken de Belgische competitie. Ik kan voor bepaalde clubs nog iets brengen."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd