Dordrecht gaat na Feyenoord nu samenwerken met Fortuna

7 juli 2020, 16:35   Bijgewerkt: 7 juli 2020, 16:55

FC Dordrecht heeft een nieuwe manier gevonden om aan talentvolle spelers te komen. De club werkte vorig seizoen samen met Feyenoord wat betreft het huren van talenten, maar die samenwerking was voor beide partijen niet vruchtbaar. Nu kiest FC Dordrecht voor een samenwerking met Fortuna Sittard.

Dat bevestigen de Limburgers via de eigen kanalen. Algemeen directeur Ivo Pfennings is trots dat de samenwerking met de Dordtenaren beklonken is. "Met deze samenwerking zetten we een belangrijke stap. Een van de doelstellingen van Fortuna Sittard is het ontwikkelen van jonge talenten en hierin is een belangrijke rol weggelegd voor FC Dordrecht. Daarnaast zullen we op commercieel gebied kennis, ervaringen en het zakelijke netwerk met elkaar delen. Dit moet uiteindelijk leiden tot waardecreatie voor beide clubs", vertelt hij.

Fortuna was op zoek naar een club uit de Eerste Divisie waarmee het kon gaan samenwerken de keuze is dus gevallen op Dordrecht. "We hebben met meerdere clubs uit de Keuken Kampioen Divisie gesprekken gevoerd, maar het gevoel bij FC Dordrecht was vanaf het begin erg goed. We zijn er van overtuigd dat dit een win-win situatie oplevert voor beide partijen en gaan er samen een mooie en langdurige samenwerking maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen