'PSV dreigt Alex en Farfan te verliezen'

5 juli 2006, 00:23

Volgens het Algemeen Dagblad dreigt PSV twee van haar beste spelers te verliezen. Spits Jefferson Farfan staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Engelse Portsmouth, terwijl verdediger Alex zich moet melden bij Chelsea

Alex al is jarenlang eigendom van Chelsea, maar de Londense club stalde hem de laatste jaren in Eindhoven. Bij PSV ontwikkelde Alex zich tot een verdediger van wereldklasse en Chelsea lijkt genoeg gezien te hebben. De Braziliaan moet zich melden op Stamford Bridge en volgens Borst is het hoogst onzeker of Alex volgend seizoen nog in Eindhoven zal spelen.

"Wij weten nog steeds niet of Chelsea hem opnieuw aan ons wil uitlenen", zegt Pedro Salazar, de persvoorlichter van PSV, over de kwestie-Alex in het AD. "De speler heeft zelf aangegeven dat hij graag in Nederland wil blijven, maar het is ook mogelijk dat Chelsea voor hem een werkvergunning in Engeland aan zal vragen. Wij hebben in ieder geval kenbaar gemaakt dat we Alex graag willen behouden. We wachten nu op antwoord uit Londen."

Ook de toekomst van Farfan lijkt onzeker. De topscorer van de Eindhovenaren staat hoog op het verlanglijstje van Portsmouth, een ambitieuze middenmoter uit de Premier League. Naar verluidt zou de club bereid zijn om een flink transferbedrag op tafel te leggen voor de aanvaller uit Peru. Of PSV ook daadwerkelijk bereid is om Farfan te verkopen, is nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen