PSG is niet gediend van kritiek Olympique Lyon op Neymar

7 juli 2020 – De Franse competitie werd net als de Eredivisie voortijdig stilgelegd en niet meer hervat. Toch zijn Paris Saint-Germain en Olympique Lyon erin geslaagd om ruzie met elkaar te krijgen. Juninho, de technisch directeur van Lyon, gooide eerder vandaag olie op het vuur door negatief te spreken over Neymar.

PSG is niet gediend van kritiek Olympique Lyon op Neymar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Juninho liet zich in een interview met The Guardian kritisch over PSG-speler Neymar. Hij vertelde dat spelers alleen maar voor het geld voor de Franse kampioen kiezen. "Kijk naar Neymar", zei de voormalig middenvelder. "Hij tekende alleen voor het geld bij PSG. PSG heeft hem alles gegeven wat hij wilde, maar nu wil hij al voordat zijn contract eindigt alweer vertrekken. Hij moet de club iets teruggeven en zijn dankbaarheid tonen."

Leonardo, de technisch directeur van PSG, begrijpt niet dat er vanuit Lyon kritiek wordt geleverd op Neymar. "Ik snap nooit waarom Jean-Michel Aulas (voorzitter, red.) zoveel over PSG praat. En nu is het weer Juninho die over PSG en Neymar spreekt. Je hoort ons nooit iets zeggen over de situatie bij Lyon. Ik wil die club dan ook vragen om niet over onze club en onze spelers te spreken", zegt de Braziliaan tegen RMC.

Reacties

Ligue 1

gerelateerd