'Alleen voor twintig miljoen euro is Senesi te koop'

8 juli 2020, 07:34   Bijgewerkt: 8 juli 2020, 08:16

Voor Marcos Senesi bestaat volop belangstelling. Regelmatig wordt er geïnformeerd naar de verdediger van Feyenoord, maar een concreet bod is tot dusver niet uitgebracht. Dick Advocaat wil zijn 23-jarige verdediger ook niet kwijt. De trainer heeft van technisch directeur Frank Arnesen vernomen dat de Argentijn enkel voor de hoofdprijs weg mag.

Dat meldt Voetbal International. Volgens het weekblad is die hoofdprijs maar liefst twintig miljoen. Senesi is de afgelopen dagen met veel clubs in verband gebracht, waaronder Sevilla, Getafe, Atalanta, Internazionale en Everton. De centrale verdediger heeft pas zijn eerste seizoen voor Feyenoord achter de rug. 'Senesi heeft nog wel een ontwikkeling door te maken voordat hij toe is aan een stap hogerop, maar niettemin staat de verdediger er goed op bij (subtop)clubs in Europa', schrijft VI.

Feyenoord zelf zoekt nog wel een compagnon voor Senesi nu Eric Botteghin zijn aflopende contract niet heeft verlengd. In de huidige selectie zijn Sven van Beek en George Johnston de enige kandidaten. Mogelijk dat de Rotterdammers Egdar Ié opnieuw naar De Kuip halen. Hij werd vorig seizoen gehuurd van het Turkse Trabzonspor.

Lees meer: 'Feyenoord heeft Ié weer op de korrel na het vertrek van Botteghin'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen