'Onderhandelingen NAC en Steijn in afrondende fase'

8 juli 2020, 08:49

Maurice Steijn moet de nieuwe trainer van NAC Breda worden. De kans is ook groot dat dit gebeurt. De onderhandelingen tussen club en trainer bevinden zich al in de afrondende fase. Als alles goed verloopt, kan Steijn komende maandag aan de slag.

Dat meldt BN/DeStem. De regionale krant heeft dit via diverse kanalen bevestigd gekregen. Steijn neemt zijn eigen assistent mee. De Hagenaar zit zonder club na een kort avontuur bij Al-Wahda uit Abu Dhabi. Steijn kent als speler al een verleden bij NAC. Zodra hij deze week gepresenteerd wordt, komt de oefenmeester in een rijtje met Leo Canjels, Kees Zwamborn, Ton Lokhoff, John Karelse, Nebojsa Gudelj en Ruud Brood. Ook zij dienden NAC als speler en kwamen later als trainer aan het roer te staan.

Steijn moet in Breda Peter Hyballa doen vergeten. De Duitse trainer stond er goed op bij de Parel van het Zuiden, maar na hommeles met technisch directeur Tom van den Abbeele moest hij vertrekken. Omdat ook Van den Abbeele werd weggestuurd, zoekt NAC ook nog naar een nieuwe technisch directeur. 

Lees meer: Manders: eerst trainer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen