Sarri ziet black-out bij Juventus: "Eerste uur van wereldklasse"

8 juli 2020, 09:37

Maurizio Sarri wijt de nederlaag van Juventus tegen AC Milan (4-2) aan een black-out-. De koploper van de Serie A verspeelde dinsdagavond in het laatste half uur een 0-2 voorsprong. "Ik denk dat ons eerste uur van wereldklasse was", aldus de trainer van Juventus.

"We hadden de volledige controle, totdat we een black-out kregen", zegt Sarri tegen DAZN. "Het heeft weinig zin om er te veel bij stil te staan, want over drie dagen staat er weer een wedstrijd op het programma. Het is meestal ook niet mogelijk om een reden voor zoiets onverklaarbaars te vinden. De totale black-out duurde een kwartier. In deze periode is dat meerdere ploegen overkomen. We moeten de positieve punten uit dit duel halen en dat is dat we zestig minuten volledige controle hadden."

Het is niet de eerste keer dat een tegentreffer problemen oplevert voor Juventus. "We hebben een paar keer slecht gepresteerd en toen ook terecht verloren. Dat is nu niet het geval. We hebben goed gespeeld. De laatste tijd heb ik bij andere teams vergelijkbare black-outs gezien. We zitten in een ongebruikelijke situatie met hoge temperaturen en wedstrijden die dicht op elkaar zitten. Deze nederlaag is compleet anders dan die tegen Verona en Napoli."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen