Spoorboekje: Manchester United, Inter en Sevilla in actie

9 juli 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 9 juli.

Wedstrijden

Aston Villa - Manchester United (21.15 uur)

Manchester United is sinds de hervatting van de Premier League de ploeg in vorm. Met Bruno Fernandes in de ploeg is het ook weer een stuk leuker om naar te kijken. Het goede spel gaat gepaard met uitstekende resultaten. Met nog vijf duels op het programma, kan de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer nog een serieuze gooi doen naar de top-vier. Dat zou United sowieso deelname aan de Champions League opleveren. Met de huidige vijfde plaats zijn de Engelsen afhankelijk van de uitspraak van het CAS over de straf van Manchester City.

Hellas Verona - Internazionle (21.45 uur)

Het seizoen van Internazionale dreigt als een nachtkaars uit te gaan. Voor de coronacrisis legden de Nerazzurri Juventus het vuur aan de schenen, maar aan het einde van de rit blijft Inter opnieuw met lege handen achter. De zeer teleurstellende nederlaag van zondag in eigen huis tegen Bologna (1-2) betekende het definitieve einde van de titelaspiraties.

Athletic Bilbao - Sevilla (22.00 uur)

De Champions League lonkt voor Sevilla, maar de Andalusïers hebben nog een pittig programma voor de boeg. Allereerst de uitwedstrijd van vanavond tegen Athletic Bilbao, dat nog mag hopen op Europees voetbal. Een overwinning in San Mamés kan weleens een gouden slag beteken voor Sevilla. Ook omdat de eerstvolgende tegenstander Real Mallorca is en daarna de lastige duels met Real Sociedad en Valencia volgen.

Voetbal op tv

15.00 uur: New York City - Piladelphia Union, FOX Sports 1 - live verslag MLS is Back

18.50 uur: Bournemouth - Tottenham Hotspur, Ziggo Sport - live verslag uit Premier League

21.05 uur: Aston Villa - Manchester United, Ziggo Sport - live verslag uit Premier League

21.55 uur: Athletic Bilbao - Sevilla, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit La Liga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen