'Ajax denkt aan Højbjerg als mogelijke versterking middenveld'

8 juli 2020, 11:36   Bijgewerkt: 8 juli 2020, 12:29

Ajax ziet Pierre-Emile Højbjerg als mogelijke versterking. De voormalig captain van Southampton beschikt in Engeland nog over een eenjarige verbintenis. De 24-jarige Deen is niet van plan zijn contract te verlengen, waarna hem de aanvoerdersband is afgepakt. Ajax is echter niet de enige kaper op de kust.

Volgens The Telegraph staat Tottenham Hotspur op pole position voor Højbjerg. De oud-speler van Bayern München wordt al langer in verband gebracht met de Londenaren. Naast Spurs toont ook Ajax interesse weet Voetbal International in navolging van de hiervoor genoemde Engelse krant. Een transfer binnen de Premier League is voor de Scandinaviër wel een meer aantrekkelijke optie.

Højbjerg is een voormalig teamgenoot van Dusan Tadic, die Southampton twee jaar geleden verruilde voor Ajax. Højbjerg komt oorspronkelijk uit de jeugdopleiding van Brøndby, dat hem op zeventienjarige leeftijd verloor aan Bayern. Bij Der Rekordmeister kon hij niet doorbreken, maar speelde het Amsterdamse doelwit in het tweede elftal wel onder Erik ten Hag. Later beproefde de 33-voudig international op huurbasis zijn geluk bij Schalke 04 en FC Augsburg. Vier jaar geleden verkocht Bayern hem aan Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen