Krul berust in aanstaande degradatie: "Niet genoeg kwaliteit"

8 juli 2020, 14:04

Tim Krul accepteert de aanstaande degradatie van Norwich City. Na de nederlaag van dinsdag tegen Watford (2-1) is handhaving alleen in theorie nog mogelijk. "Soms moet je eerlijk zijn: dit seizoen is er niet genoeg kwaliteit geweest", concludeert Krul.

"Dat is helaas de moeilijkste les die hieruit moeten trekken", zegt Krul op de website van Norwich. The Cannaries staan onderaan en hebben in de laatste vier duels minimaal tien punten nodig om het hoofd nog boven water te houden. Dat maakt het voor de hekkensluiter een onmogelijke opdracht. Het treffen met Watford was de laatste strohalm, maar ook dat duel leverde een nederlaag op. "Constant hetzelfde verhaal. We laten goede dingen zien en komen ook met 1-0 voor. Daarna geven we een domme vrij trap en vrije kopkans weg. We hebben grote fouten gemaakt. Iedereen moet in de spiegel kijken."

Krul beseft dat Norwich terecht degradeert. "Goede dingen laten zien is niet genoeg. Deze competitie is meedogenloos, we weten allemaal dat kleine details het verschil maken. Ook tegen Watford is dat het probleem geweest. Ze kregen niet veel kansen, maar slaan wel toe op het juiste moment. De Premier League is een competitie voor de grote jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen