FC Emmen dreigt naast Frei te grijpen: "Een lastig verhaal"

8 juli 2020, 16:46   Bijgewerkt: 8 juli 2020, 16:51

De kans is groot dat Kerim Frei volgend seizoen niet meer op de Oude Meerdijk is te bewonderen. FC Emmen wil de 26-jarige aanvaller dolgraag inlijven, maar dat lijkt financieel niet haalbaar. Volgens bestuursvoorzitter Ronald Lubbers wordt het 'een lastig verhaal' om de Turk over te nemen van Istanbul Basaksehir.

Frei maakte in de winter op huurbasis de overstap van Istanbul Basaksehir naar FC Emmen. In de vier wedstrijden die hij voor de club uit Drenthe speelde, maakte hij een goede indruk. De aanvaller beschikt in Turkije over een aflopend contract. "In veel gevallen wordt zo'n situatie opgelost door het contract te verlengen, maar of Basaksehir dat gaat doen nu ze op weg zijn naar de titel in Turkije en dus de Champions League is de grote vraag. Gebeurt dat niet, dan lijkt het een moeilijke zaak", licht Lubbers toe in een onderhoud met RTV Drenthe.

De belangstelling voor blikvangers Glenn Bijl en Sergio Peña wordt steeds concreter, geeft Lubbers verder aan. "Als er een speler verkocht wordt, is het te hopen dat dat niet te lang gaat duren. Nu hebben we nog een schaduwlijst, met twee of drie spelers. Maar hoe meer tijd er verstrijkt, hoe kleiner dat lijstje wordt", aldus Lubbers.

Lees ook: Cavlan keert na mislukt avontuur terug bij FC Emmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen