Cocu kan niet stunten en loopt weer averij op met Derby

8 juli 2020, 20:00   Bijgewerkt: 8 juli 2020, 20:18

Phillip Cocu heeft woensdag met Derby County voor de tweede wedstrijd op rij puntenverlies geleden. Op bezoek bij titelkandidaat West Bromwich Albion verloren The Rams met 2-0. Derby County blijft door de nederlaag steken op de zevende plaats en kan bovendien later op de avond worden ingehaald door Swansea City.

Cocu is met Derby County in de race om een plek in de play-offs om promotie. Afgelopen zaterdag leed de ploeg van de Nederlandse trainer het eerste puntenverlies sinds de coronastop tegen Nottingham Hotspur (1-1). West Bromwich Albion werd woensdag ook niet verslagen. Doelpunten van Grady Diangana en Dara O'Shea deden Derby de das om. Daardoor blijft het gat met de top-zes drie punten. De nummers drie tot en met zes strijden na het seizoen om één promotieticket.

De nummers één en twee van het Championship promoveren direct naar de Premier League. De kans wordt steeds groter dat West Bromwich bij de eerste twee eindigt. Die club heeft door de zege op Derby County de koppositie van Leeds United overgenomen. De ploeg van trainer Marcelo Bielsa heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen