Ajax wil werkvisum Antony eind juli in orde hebben

9 juli 2020, 08:35   Bijgewerkt: 9 juli 2020, 15:34

Ajax hoopt een van de miljoenenaankoop Antony eind juli in Nederland te hebben. De Amsterdammers moeten het papierwerk in orde maken en daar doet het alles aan, zodat de Braziliaan begin augustus kan aansluiten bij de voorbereiding van de eerste selectie. In een gunstig scenario, komt hij overigens nog eerder aan bij zijn nieuwe werkgever.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Mede door de coronacrisis was het lang onduidelijk wanneer Antony naar Amsterdam kon komen: Ajax hoopt de papieren uiterlijk eind juli en het liefst eerder op orde te hebben en de aanvaller staat zelf ook te trappelen om te beginnen in Nederland. "De enige concrete informatie die ik op dit moment heb, is dat ik twee dagen achter elkaar zal worden getest. Ik wacht op verdere informatie van Ajax, want de club werkt hard aan mijn werkvisum", laat hij weten tegenover de ochtendkrant.

Lees ookAntony staat te trappelen: "Ajax is een club die me betovert"

"Ik ga kennismaken met een nieuwe cultuur en wil ook alles te weten komen over de rijke geschiedenis van Ajax, de club die zo veel traditie in Europa heeft", kijkt hij uit naar zijn nieuwe avontuur. Ook heeft hij zin om te voetballen met zijn nieuwe medespelers. "Dusan Tadic lijkt me een geweldige voetballer om mee samen te spelen. Vanwege zijn technische kwaliteiten, maar ook om hoe hij het spel ziet. Hij is een speler van een ongelooflijke klasse." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen