Diemers wist van Robben-rentree: "Hij heeft me gebeld"

9 juli 2020, 10:11

Mark Diemers wist al een flinke tijd dat Arjen Robben naar FC Groningen terug zou keren. De potentiële aanwinst van de noorderlingen kreeg namelijk een telefoontje van de buitenspeler, toen hij twijfelde over de aanbieding die Feyenoord hem deed. "Hij heeft me gefacetimet en gebeld een paar weken geleden en vroeg me om naar Groningen te komen", aldus Diemers.

Dat vertelt hij tegenover ZO-NWS. De middenvelder kreeg een presentatie van Mark-Jan Fledderus en Danny Buijs voor hij zou komen en was zeer positief over FC Groningen. Dat Robben belde, was helemaal eervol, maar toen had ook Feyenoord belangstelling. "Ik wist al een tijdje dat Robben naar Groningen zou gaan", bevestigt Diemers, die na het gesprek met de buitenspeler wel zijn keuze nog een keer overwoog.

Lees ookFledderus over Diemers-soap: "Voor mij is een woord een woord"

"Dat heeft me wel even doen twijfelen, maar uiteindelijk zou het hypocriet zijn om alleen voor Arjen Robben naar Groningen te komen. Stel dat hij over twee weken geblesseerd raakt en dan heb ik voor Groningen gekozen. Ik hoop het niet voor hem, want ik denk dat hij het fantastisch gaat doen", aldus Diemers. 

De middenvelder had het wel gaaf gevonden om met de oud-international in één elftal te staan. "Ik had het fantastisch gevonden om met hem te voetballen. Dat zou een droom zijn geweest die uitkomt. Maar bij Feyenoord is dat hetzelfde."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen